Klachten Registratie Manager

KRManager is de applicatie voor het beheer van de binnenkomende klachten.
Met de Klachten Registratie Manager is het mogelijk om alle (klacht)meldingen te beheren die gewenst zijn. Onder beheren verstaan wij onder andere het registeren van relaties en contactpersonen, klachten, activiteiten, status van de klacht en eventuele correspondentie kan worden opgeslagen op klacht of relatie/contactpersoon niveau. Buiten het registreren zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld lijsten te genereren met openstaande of afgehandelde klachten, ten behoeven van management doeleinden is dit terug te zien op gebruikers niveau.

Toepassingen Klacht Registratie Manager

Wanneer u bijvoorbeeld een klacht registreerd in de Klacht Registratie Manager kunt u in het programma aangeven wie de relatie is, of er sprake is van een eindafnemer, of er kosten aan verbonden zijn en het soort klacht. Zodoende bent u altijd op de hoogte van de status van de klacht.
De Klacht Registratie Manager biedt ook de mogelijk om rapporten te genereren om te kijken hoeveel klachten er open staan, hoeveel er afgehandeld zijn en wat de soort klachten zijn.

Wilt u meer weten over Klachten Registratie Manager

Bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is met de Klachten Registratie Manager en wilt u een demonstratie of  meer informatie, kunt u dit op het contactformulier aangeven.  U ontvangt dan meteen een productblad als directe download.  Voor meer inspiratie kunt u het educatieve filmpje bekijken!