Relatie Beheer Manager

De Customer Relations Manager is de applicatie voor het beheer van al uw relaties.
Met de Customer Relations Manager is het mogelijk om alle relaties te beheren die gewenst zijn. Onder beheren verstaan wij onder andere het registeren van relaties, activiteiten, agenda items, documenten, orders en facturen.

Wanneer u bijvoorbeeld een activiteit aan een collega hebt gekoppeld met een relatie vanuit de Customer Relations Manager dan krijgt de collega een e-mail dat er een nieuwe activiteit is gekoppeld aan hem/haar. Tevens kunt u direct vanuit het programma een document toevoegen aan de activiteit. Zodoende bent u ten alle tijden op de hoogte van de documenten stroom tussen u en uw relatie. Ook kunt u zien of het een openstaande activiteit betreft of een afgehandelde.

Vanuit de Customer Relations Manager is het mogelijk om de orders rechtstreeks te factureren aan de relatie of indirect via bijvoorbeeld uw eigen financieel boekhoud pakket om van hieruit de facturen te versturen.

Wilt u meer weten over Contract Beheer Manager?

Bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is met de Contract Beheer Manager en wilt u een demonstratie of  meer informatie, kunt u dit op het contactformulier aangeven.  U ontvangt dan meteen een productblad als directe download en een prijslijst per mail. Voor meer inspiratie kunt u het eductatieve filmpje bekijken!