Franchise Suite 2020 Online

Met de Franchise Suite van HTA Software krijgt u toegang tot een groep van applicaties die zowel het franchise- en huur-contractbeheer, alsmede ook het relatiebeheer en de efficiënte afhandeling van opmerkingen, klachten, vragen en bestelfeedback voor zijn rekening neemt.

Door jarenlange ervaring met onder andere Domino's Pizza in Frankrijk, België, Nederland en Duitsland hebben we een schat aan ervaring opgedaan inzake de benodigde informatie-architectuur voor een optimale informatie-uitwisseling tussen zowel de eigen winkels, de franchisewinkels, de franchisenemer en het hoofdkantoor.

Met de Contract Beheer Manager is het mogelijk om alle overeenkomsten en contracten te beheren.
CBM 2020 Online zorgt ook voor een foutloze registratie en opvolging van alle lopende contracten en de extra bepalingen. Er zijn verschillende typen contracten aan te maken en op te volgen. Als verantwoordelijke voor het beheer van de contracten zijn inzicht en overzicht de belangrijkste factoren voor een goede uitvoering. Met één druk op de knop krijgt u een volledige weergave van alle contracten die in beheer zijn en bovendien welke bijlagen er zijn.

 

Franchisecontracten Dashboard met afgelopen contracten

Klachten Registratie Manager applicatie

Klachten Registratie Manager is de applicatie voor het beheer van de binnenkomende klachten.
Met KRM 2020 Online is het mogelijk om alle (klacht)meldingen te beheren die gewenst zijn. Onder beheren verstaan wij onder andere het registeren van relaties en contactpersonen, klachten, activiteiten, status van de klacht en eventuele correspondentie kan worden opgeslagen op klacht of relatie/contactpersoon niveau. Naast het registreren zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld lijsten te genereren met openstaande of afgehandelde klachten, ten behoeve van management doeleinden is dit terug te zien op gebruikers niveau.

Bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is met de Franchise Suite en wilt u een demonstratie of meer informatie, gebruik dan het onderstaande contactformulier.  U ontvangt dan meteen een productblad!  Voor meer inspiratie kunt u het educatieve filmpje bekijken!

Klachten en Opmerkingen Feedback verzameld na online bestellingen App voor mobiele afhandeling klachten en feedback