Document Proces Manager

  DPManager is de applicatie voor het beheer van de binnenkomende, interne en uitgaande documenten van de organisatie.

  Mogelijkheden Document Proces

  Met de Document Proces is het mogelijk om alle binnenkomende, interne en uitgaande documenten te beheren die gewenst zijn. Onder beheren verstaan wij onder andere het registeren van documenten, activiteiten, agenda items, kenmerken, status en besluiten. Buiten het registreren zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld overzichten van openstaande items met of zonder rappel datum te genereren voor management doeleinden.

  Wanneer u bijvoorbeeld een document heeft geregistreerd in de Document Process Manager kunt u direct vanuit het programma het document inzien met de ingevoerde gegevens en deze opsturen aan de verantwoordelijke voor de afhandeling, dit kan bijvoorbeeld per e-mail. Zodoende is de verantwoordelijke altijd op de hoogte van welke documenten er nog afgehandeld dienen te worden.
   
   
  Met de Document Proces Manager is het ook mogelijk om de documenten die ontvangen of verzonden zijn rechtstreeks te importeren en te koppelen aan het document in de Document Process Manager. Zo kunt u alle correspondentie betreffende het onderwerp en de relatie altijd direct inzien.