Gemeentelijke eigendommen manager

Als gemeente wilt u de dagelijkse processen rondom uw grond en panden zo transparant mogelijk krijgen. Daarbij is het belangrijk om altijd eerst een goed overzicht te hebben, zodat u steeds weet wat uw bezittingen zijn en welke lasten en lusten aan deze eigendommen verbonden zijn. Met de Gemeentelijke Eigendommen Manager van HTA SOFTWARE ziet u al uw eigendommen en bijbehorende contracten. U weet wie er voor welk object of contract verantwoordelijk is en bij elk contract ziet u direct alle documenten die erbij horen, de opbrengsten en de kosten en ook wanneer er iets met het contract moet gebeuren. Via uw digitale plattegrond is de contract- en objectinformatie beschikbaar voor uw collega’s. Orders voor verhuur en pachtovereenkomsten kunnen worden geëxporteerd naar uw financieel systeem.

Wanneer u bijvoorbeeld een rappel datum heeft geregistreerd bij een contract in de Gemeentelijke Eigendommen Manager geeft het systeem automatisch een e-mail melding op een door u vastgestelde datum zodat u tijdig de juiste acties kan ondernemen.

Real-time cijfers met de Gemeentelijke Eigendommen Manager

Vanuit de Gemeentelijke Eigendommen Manager is het mogelijk om real-time cijfers te genereren waarmee u heldere analyses kunt maken en waarmee u actief en gestructureerd alle activiteiten kan monitoren en onderbouwen.

gemanager

Een contractant kan een brief of factuur op verscheidene manieren ontvangen, zo kunt u het natuurlijk printen en per post toesturen, echter is het tegenwoordig ook mogelijk om vanuit de Gemeentelijke Eigendommen Manager de facturen en overeenkomsten digitaal per e-mail rechtstreeks te versturen aan de contractant.

Bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is met de Gemeentelijke Eigendommen Manager en wilt u een demonstratie of  meer informatie, kunt u dit op het contactformulier aangeven.  U ontvangt dan meteen een productblad als directe download.