Contract Beheer Manager Vastgoed

    Met de Contract Beheer Manager is het mogelijk om alle (vastgoed-) overeenkomsten en contracten te beheren die relevant zijn. Onder beheren verstaan wij onder andere het registeren van abonnementen, arbeidsovereenkomsten, onderhoud apparaten, onderhoud Onroerend Goed en nog vele andere mogelijkheden.
    De CBM 2020 zorgt ook voor een foutloze registratie van alle lopende contracten. Er zijn verschillende typen contracten aan te maken en/of geautomatiseerd te genereren en te vervolgen.
    Als verantwoordelijke voor het beheer van de contracten zijn inzicht en overzicht de belangrijkste factoren voor een goede uitvoering. Met één druk op de knop krijgt u een volledige weergave van alle contracten die in beheer zijn en bovendien welke bijlagen er zijn. U kunt vrij zoeken.

    Indien u op zoek bent naar een applicatie die meer gericht is op de ondersteuning het primaire proces van (intermediaire) (woning-)verhuur en leegstandsbeheer adviseren wij u om zich te verdiepen in de complete en succesvolle Vastgoed Informatie Manager: VIM 2020 Online!

    Bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is met de Contract Beheer Manager en wilt u een demonstratie of  meer informatie, kunt u dit op het contactformulier aangeven.  U ontvangt dan meteen een productblad en een prijslijst!  Voor meer inspiratie kunt u het educatieve filmpje bekijken!